Ik zoek een
in

Oproep! Pak pesten aan op scholen/veiligheid

 

Websites over pesten op school, straat, thuis en het werk.
Website met informatie over pesten en hierin wegwijs te worden als je gepest wordt.
Klik hier voor hulp en informatie bij pesten. Deze website biedt kinderen en jongeren die gepest worden hulp via chat, mail of telefoon. We beantwoorden vragen, geven advies en bieden een luisterend oor aan leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs.
Klik hier om naar deze website toe te gaan.
Website van De Stichting Omgaan met Pesten met als doel het probleem pesten aan te pakken.
Klik hier voor hulp en informatie bij pesten. Deze website dient een belangrijk doel: het geven van informatie over pesten en het bieden van mogelijkheden om pesten te stoppen. Uit onderzoeken blijkt dat meer dan 350.000 kinderen en 250.000 volwassenen in Nederland dagelijks gebukt gaan onder (ernstige) pesterijen.
Klik hier om naar deze website toe te gaan.
Website die bijdraagt aan het opkomen tegen pesten op straat, het werk of school.
Klik hier voor hulp en informatie bij pesten. Deze website is een weblog! Deze weblog is speciaal voor diegenen die worden of werden gepest op het werk, thuis op straat of school. Op deze weblog kan je erover praten als je dat wil maar anderen kunnen ook tips bij het pesten geven om er iets tegen te doen.
Klik hier om naar deze website toe te gaan.
Website met informatie over pesten op het werk en de consequenties voor het bedrijf.
Klik hier voor hulp en informatie bij pesten. Werknemers die gepest worden, gaan met minder plezier naar hun werk en presteren hierdoor minder. Ook is er een grotere kans op ongelukken op de werkvloer. Mensen die gepest worden, melden zich vaker ziek en verzuimen drie keer meer dan hun collega’s.
Klik hier om naar deze website toe te gaan.
Website met informatie over pesten op school.
Klik hier voor hulp en informatie bij pesten. Pestgedrag op school komt vaak voort uit eigen onzekerheid. Een pestkop op school wil vaak eigen onmacht en zwakheid verbloemen. Door te pesten proberen ze een hogere plaats in de groep te krijgen. Of ze pesten om te voorkomen dat ze zelf gepest worden.
Klik hier om naar deze website toe te gaan.
Website met informatie over cijfers, feiten en vragen over pesten op het werk.
Klik hier voor hulp en informatie bij pesten. In bedrijven en instellingen worden iedere dag werknemers gepest door collega’s of leidinggevenden. Vaak zwijgen de slachtoffers uit schaamte. Hoogste tijd om er iets aan te doen. Want de gevolgen van pestgedrag zijn niet kinderachtig: ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en soms zelfs zelfmoord.
Klik hier om naar deze website toe te gaan.

Staat uw school er niet tussen? Meld u nu aan!