Ik zoek een
in

Basisschool de Overplaats in Sassenheim

in Sassenheim

Basisschool de Overplaats
AdresWillibrorduslaan 71
Postcode 2171VB
Plaats Sassenheim
Telefoon0252223080
Websitewww.deoverplaats.nl
Emailinfo@deoverplaats.nl

Aanvullende informatie
 

Schoolvisie

Belangrijke peilers waarop ons onderwijs rust, zijn kwalitatief goed onderwijs, gedegen overgang naar het voortgezet onderwijs, een goede leerlingenzorg, onderwijs op maat, rekening houden met de uniciteit van kinderen, rust, een positieve insteek,  sfeer, consequent zijn in het handelen, communicatie en humor.  Hieruit vloeien de uitgangspunten voor de school voort:
  • Het onderwijs op De Overplaats wordt zo ingericht, dat de kinderen een ononderbroken ontwikkelingsproces kunnen doorlopen.
  • De kinderen de kans bieden om hun eigen mogelijkheden te ontplooien, door hen het materiaal, de leermiddelen en informatiebronnen aan te bieden op de voor hen juiste momenten.
  • De gelijkwaardigheid van mensen en kinderen, dus respect te laten opbrengen voor de normen en waarden van eenieder ongeacht zijn/haar afkomst.
  • Het creëren van een sfeer van vertrouwen en veiligheid, waardoor kinderen graag naar school gaan en weten dat ook op die manier zijn/haar mogelijkheden worden gestimuleerd.
  • Een goed werkklimaat op school, waarbinnen de leerkrachten met veel enthousiasme en plezier hun werk kunnen verrichten.
  • Een grote mate van betrokkenheid van de ouders voor de ontwikkeling van hun kind(eren) en de sfeer waarin dat gebeurt. Ouderpartic


Locatie


Staat uw school er niet tussen? Meld u nu aan!