Ik zoek een
in

Maria Montessorischool in 's-gravenhage

in 's-gravenhage

Maria Montessorischool
AdresZevenwoudenlaan 197
Postcode 2548CJ
Plaats 's-gravenhage
Telefoon0703099335
Websitewww.mmdenhaag.nl
Emailinfo@mmdenhaag.nl

Aanvullende informatie
De Maria Montessorischool is een eigentijdse montessorischool in de wijk Wateringse Veld. Op onze school staat het kind centraal: Montessorionderwijs is onderwijs op maat. Op de Maria Montessorischool worden kinderen zelf actief betrokken bij hun ontwikkeling naar zelfstandig- heid. De lokalen zijn ingericht als een uitdagende leeromgeving die aansluit bij de beleving en de ontwik- keling van de kinderen. Hierdoor willen kinderen graag leren en worden ze ook uitgedaagd samen te wer- ken. Leren op onze school betekent: ‘help mij het zelf te doen!’ Ons enthousiaste team van leerkrachten heeft de montessori omscholingscursus gevolgd.

Bij ons op school

Onze school heeft zo’n 450 leerlingen en is daarmee een van de kleinere scholen in de wijk. De sfeer op onze school is dan ook veilig en ordelijk én erg gezellig. We hebben duidelijke afspraken binnen de groe- pen en scheppen daarmee een veilig en voorspelbaar schoolklimaat. Wij werken met een continurooster. Dat betekent dat alle kinderen op school overblijven. Opvang van kinderen voor- en na schooltijd wordt geregeld in nauw contact met organisaties voor buiten- schoolse opvang.

Uw kind aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden bij ons op school? Bel dan voor een afspraak met de directeur. Tijdens een oriënterend gesprek en rondleiding op onze school krijgt u uitleg over de specifieke kenmerken van het montessorionderwijs en de gang van zaken op onze school. Van u als ouders verwachten wij dat u, wan- neer u uw kind bij ons inschrijft, volledig achter de montessori-visie staat!

Locatie


Staat uw school er niet tussen? Meld u nu aan!